LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n
LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n - lfc.fi

Tarina

LFC Groupin perustat luodaan, kun Arto Rautio siirtyy itseelliseksi ammatinharjoittajaksi vuonna 1994. U&U Productions Oy perustetaan vuonna 1995 jatkamaan Arto Raution aloittamaa yritystoimintaa. Yrityksen päätoimiala on alkuvuosina pientalojen korjaamiseen liittyvien tuotteiden ja työsuoritusten myynti ja projektinhallinta. Yrityksen toinen liiketoiminta-alue on 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa viestintä- ja lehtialan palveluiden tuottaminen.

Vuonna 2005 U&U Productions keskittyy viestintäpalveluihin sanan laajimmassa merkityksessä. Toimintaa laajennetaan aktiivisesti mm. graafiseen suunnitteluun, mainonnan ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen sekä vaikuttajaviestintään. Eri projekteissa yhtiö tekee yhteistyötä kuhunkin projektiin sopivan tiimin kanssa.

Vuonna 2008 U&U Productions ottaa käyttöön päätoimialaan eli viestintään ja mainontaan sopivamman toiminimen LFC Group. Yhtiön aputoiminimeksi rekisteröidään myös LFC – Lust For Communications - suomeksi Himosta viestintään. Yhtiön aputoiminimessä näkyvä tunnuslause kuvaa toiminnan sisältöä ja tekijöiden työasennetta. Kirjainyhdistelmä LFC kertoo siis halusta tehdä hyvää viestintää ja mainontaa. Toki lyhenne LFC on samalla myös Arto Raution uskollisuuden osoitus ”omalle” jalkapallojoukkueelleen Liverpool Football Clubille. LFC yhdistää siis tavallaan kaksi intohimoa yhteen brändiin.

LFC Group yhdistää viestinnän eri osa-alueiden ammattilaiset yhteisen markkinointibrändin alle. LFC Group tarjoaa asiakkailleen heidän tarvitsemansa viestintä- ja mainostoimistopalvelut mukaan lukien valo- ja videokuvaus sekä internetsivustojen tekninen toteutus ja palvelinpalvelut ja kirjapainopalvelut. LFC Groupin nimissä toimivilla yhteistyöyrityksillä on kullakin lisäksi omat yhteistyöverkostonsa, joita hyödynnetään eri asiakasprojekteissa tarpeen vaatiessa.


 
 
 LFC Uutisia ja tapahtumia
  06.04.2018Kiurunkulman 30-vuotishistoriikki valmis
  02.06.2017Sairaalatoiminnan ja infran kehittämistä
  02.12.2016Tampere kehittyy vauhdilla
 

Palaute    Tulosta