LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n
LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n - lfc.fi

LFC muualla

LFC Groupin nimessä lyhenne LFC tulee sanoista Lust For Communications eli Himosta viestintään, joka on lupauksemme tehdä meille annetut toimeksiannot innolla ja kunnolla. Maailmalla lyhenne LFC tulee kuitenkin yleensä vastaan aivan toisenlaisessa merkityksessä. Esimerkiksi Suomen LFC Kannattajat ry on ottanut nimeensä lyhenteen LFC kuvaamaan sitä, että yhdistyksen jäsenet ovat kaikki englantilaisen huippujalkapallojoukkue Liverpool Football Clubin eli LFC:n uskollisia kannattajia.

Ei ole sattumaa, että sekä Liverpool FC:n kannattajien yhdistyksen että LFC Groupin nimessä on sama lyhenne LFC. Lyhenne LFC kuvastaa nimittäin myös LFC Groupin nimessä uskollisuutta jalkapallojoukkueelle Liverpool FC. Vaati miettimistä ja kärsivällisyyttä löytää yritystoiminnalle toiminimi, jossa voi yhtä aikaa kuvastaa sekä yrityksen toimialaa ja toiminta-asennetta että rakkautta jalkapallojoukkueelle. Lopulta palaset loksahtivat paikalleen.

Näiltä lfc.fi-sivuilta saat tietoa suomalaisen LFC Groupin toiminnasta. Jos haluat tutustua Liverpool FC:n toimintaan, se onnistuu erinomaisesti netissä osoitteessa www.liverpoolfc.tv.


 
 
 LFC Uutisia ja tapahtumia
  06.04.2018Kiurunkulman 30-vuotishistoriikki valmis
  02.06.2017Sairaalatoiminnan ja infran kehittämistä
  02.12.2016Tampere kehittyy vauhdilla
 

Palaute    Tulosta