LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n
LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n - lfc.fi

Uutiset


SKH panostaa asiakasviestintään
26.02.2009
Kiinteistöhallinta SKH on isännöintipalveluita pääkaupunkiseudulla tuottava yritys. Yhtiön asiakkaita ovat ensisijaisesti asuintaloyhtiöt, joille SKH haluaa olla toivotuin yhteistyökumppani omalla toimialueellaan. Kiinteistöhallinta SKH on tuotteistanut isännöintitoimintansa SKH-Isännöinniksi, joka vastaa erinomaisesti asiakassegmentin tarpeisiin.

Osana toimintansa kehittämistä Kiinteistöhallinta SKH on panostanut asiakasviestintään, jota tehdään pääosin sähköisesti. SKH-Isännöinnin palvelukonseptiin kuuluvat mm. kunkin asiakastaloyhtiön omat internet-sivut. Vuonna 2008 aloitettiin asiakastaloyhtiöiden hallitusten jäsenille suunnatun SKH-Uutiskirjeen julkaiseminen. Uutiskirjeessä kerrotaan taloyhtiöiden kannalta ajankohtaisista ja tärkeistä asioista taloyhtiöiden näkökulmasta. Vuoden 2008 lopulla aloitettiin myös yhtiön internet-sivujen uusiminen. Työ valmistuu kevään 2009 aikana.

LFC Group toimii Kiinteistöhallinta SKH:n kumppanina viestintään ja markkinointiin liittyvissä asioissa. LFC Group tekee mm. Uutiskirjeet ja uusien internet-sivujen sisällön. Yhteistyösopimus on tehty toistaiseksi voimassa olevana.

Lisätietoja Kiinteistöhallinta SKH:sta osoitteesta www.skh.fi.


Takaisin uutisiin


 
 
 LFC Uutisia ja tapahtumia
  06.04.2018Kiurunkulman 30-vuotishistoriikki valmis
  02.06.2017Sairaalatoiminnan ja infran kehittämistä
  02.12.2016Tampere kehittyy vauhdilla
 

Palaute    Tulosta