LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n
LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n - lfc.fi

Uutiset


Green Rockille asiakas- ja HAI:lle juhlajulkaisu
17.11.2009
LFC Group on tehnyt yhteistyössä Green Rockin oman organisaation kanssa Green Rockille Suomen markkinoita varten IISIsti-nimisen asiakaslehden kesän 2009 aikana. Lehti on painettu Green Rockin myyntiorganisaation käyttöön syyskuussa 2009 ja tukee etenkin yhtiön IISI-tuoteperheen markkinointia ja myyntiä. LFC Group on vastannut pääosin julkaisun sisällöstä ja kuva-aineistosta. Ulkoasu on syntynyt Green Rockin ja LFC Groupin yhteistyönä Green Rockin ohjeistuksen pohjalta. Näytteitä lehden sisällöstä on luettavissa tästä (tiedosto on pdf-muodossa).

Green Rock Oy on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut haja-asutusalueiden jätevesien puhdistukseen suunniteltuja tuotteitaan ja palvelukonseptiaan jo 90-luvun puolivälistä alkaen. Green Rock Oy on Suomen markkinoilla ainoa yritys, jonka liiketoiminta keskittyy pelkästään jäteveden puhdistamiseen tarkoitettujen järjestelmien suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin. Yhtiön pääkonttori ja tuotantotilat ovat Oulussa. Lisätietoja yhtiöstä www.greenrock.fi.

Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry, joka on Suomen suurin isännöitsijäyhdistys, juhli marraskuun 12. päivänä toimintansa 20-vuotisjuhlia Viking Gabriella-laivalla. LFC Group teki tilaisuuteen HAI:n 20-vuotisjuhlajulkaisun, jossa on esitelty yhdistyksen menneisyyttä ja nykyisyyttä sekä ajatuksia isännöinnin tulevaisuudesta. LFC Group on vastannut julkaisun sisällöstä ja ulkoasusta. Valokuva-aineisto on kerätty pääosin yhdistyksen jäsenistöltä. Juhlajulkaisu on luettavista tästä (tiedosto on pdf-muodossa).

LFC Group on tehnyt HAI:lle jo aiemmin juhlavuonna uuden logon ja graafisen ilmeen sekä tilattuja sovelluksia graafisesta ilmeestä (kirjelomake, power point pohjat, kirjekuori, pöytäviiri, banderolli, lippu).

Lisätietoja yhdistyksestä www.hairy.fi.
Takaisin uutisiin


 
 
 LFC Uutisia ja tapahtumia
  06.04.2018Kiurunkulman 30-vuotishistoriikki valmis
  02.06.2017Sairaalatoiminnan ja infran kehittämistä
  02.12.2016Tampere kehittyy vauhdilla
 

Palaute    Tulosta