LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n
LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n - lfc.fi

Uutiset


Helsingin Asuntohankinnalle ja Auroranlinnalle tuore ilme
01.03.2010
Oy Helsingin Asuntohankinta Ab ja KOy Auroranlinna ovat uusineet ilmeensä marraskuussa 2009 aloitetussa projektissa, jossa yhtiöiden yhteistyökumppanina on toiminut LFC Group. Työhön liittyvät graafiset ohjeistukset valmistuivat molemmille yhtiöille helmikuussa 2010.

Helsingin Asuntohankinta on ottanut työn tuloksena käyttöön täysin uuden ilmeen. Auroranlinnan osalta työ on tehty pohjautuen vanhaan logoon ja värimaailmaan, joita on nykyaikaistettu, sekä LFC Groupin Auroranlinnalle aiemmin tekemiin töihin. LFC Group on tehnyt Auroranlinnalle mm. uudet internetsivut, jotka otettiin käyttöön vuoden 2009 alussa, ja Auroranlinna Uutiset-lehteä vuodesta 2008 lähtien.

Työhön on kuulunut uusia sekä Helsingin Asuntohankinnan että Auroranlinnan kirjelomakkeet, käyntikortit, kirjekuoret, power point-pohjat yms. käyttöaineistot uuden ilmeen mukaisiksi. Työhön on kuulunut myös huolehtia asiakkaan puolesta tarvittavien lomakepohjien teettämisestä sekä kirjekuorten ja muiden painotuotteiden tilaamisesta ja laadunvalvonnasta.


Takaisin uutisiin


 
 
 LFC Uutisia ja tapahtumia
  06.04.2018Kiurunkulman 30-vuotishistoriikki valmis
  02.06.2017Sairaalatoiminnan ja infran kehittämistä
  02.12.2016Tampere kehittyy vauhdilla
 

Palaute    Tulosta