LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n
LFC - Lust For Communications - Himosta viestint��n - lfc.fi

With Us You'll Never Walk Alone

Työmme perustana on asiakkaidemme toiminnan, sanoman ja viestintätarpeiden ymmärtäminen sekä ydintoimintanne tukeminen viestinnällä. LFC Groupin kanssa toimiessanne tiedätte, mistä ja mitä maksatte. Toimintamme on tehokasta ja sovituista aikatauluista kiinni pitäminen on meille kunnia-asia.

Olemme tukenanne aina tarvitessanne viestintään liittyviä palveluita. Osaamiseemme kuuluvat kaikki viestinnän osa-alueet. Eli teidän ei tarvitse olla koskaan yksin, kun teette yhteistyötä LFC Groupin kanssa.

Meillä on aina aikaa juuri teille, koska olette yksi avainasiakkaistamme. Emme haali tilauskirjaamme kaikkea mahdollista saatavilla olevaa työtä. Siksi voimme tehdä hyvin ne tehtävät, jotka meille annetaan. Haluamme olla kumppaninne, siis kuin osa organisaatiotanne.

Tuemme teitä arvioimalla suunnitelmianne ja toimintaanne omaan ammattitaitoomme ja kokemukseemme perustuen. Haluamme edistää menestymistänne olemalla työssämme rehellisiä. Tuomme viestintänne eri osa-alueisiin myös täysin uudenlaista otetta. Emme kangistu kaavoihin tai pyöritä toimintaa rutiininomaisesti, vaan tähtäin on aina tiukasti kohti tulevaisuutta ja entistäkin parempaa lopputulosta.


 
 
 LFC Uutisia ja tapahtumia
  06.04.2018Kiurunkulman 30-vuotishistoriikki valmis
  02.06.2017Sairaalatoiminnan ja infran kehittämistä
  02.12.2016Tampere kehittyy vauhdilla
 

Palaute    Tulosta